top of page
Располагаме со:
 •  Физијатриски преглед од доктор специјалист

 • Консултативен преглед

 • Ласерска терапија

 • Магнетна терапија

 • Електротерапија

          - галванска струја

            - интерфернтни струи

            - електрофореза

            - дијадинамски стуи

            - ТЕНС

            - класична електро                             стимулација

 • Ултразвучна терапија

 • Мануелна масажа - спортска, релакс, медицинска

 • Термотерапија

 • Кинезитерапија

         - корективни вежби за             сколиоза, кифоза,                    лордоза

         - корекција на                              деформитети на детска            возраст

Третираме:
 • спондилоза

 • дископатија

 • лумбоишиалгија

 • артроза на зглобови

 • ревматски заболувња

 • пареза и парализа на нерв

 • спортски повреди

 • скршеници на коски

078/355-788
02/6160-605
bottom of page