top of page

 PZU Fizioplus medika

TERAPI FIZIKALE DHE REHABILITIM

DISPONOJMË ME:
 • Terapia mjekësore

 • Elektroterapia

         - Rrymat interferente,

         - Rrymat diadinamike,

         -TENS ( Stimulimi elektrik nervor               transkutan),

         - Stimulimi elektrik muskulor et

 • Magnet terapi

 • Terapi ultrazë

 • Laser terapi

 • Masazhe manual

 • PRP -Plazma e Pasuruar me Trombocite

TRAJTOJMË:
 • Lumboishijalgija

 • Spondilozë

 • Artroza të nzeve

 • Lëndimet sportive

 • Diskopati

 • Lëndimet sportive

 • Sëmundje reumatike

Gjendemi në rr “Ferid Murati” 5/1 lokal5

(në ndërtesë е Ramstor – Fushë Topanë)

                          Shkup

Telefoni                     :+38978 355 788

Orari i punës

9:00 – 19:00

9:00 – 19:00

9:00 – 19:00

9:00 – 19:00

9:00 – 19:00

9:00 – 14:00

Thanks! Message sent.

bottom of page